KNF LAB

Toppmoderna

KNF har levererat toppmoderna pumpar och system till laboratorier över hela världen i 25 år. I nära samarbete med laboratorieforskare och tekniker har våra ingenjörer sett det som extra viktigt att fråga dig vad du vill ha och behöver, och även involverat dig vid testning av nya produkter.

Resultatet av vårt växande utbud av innovativa laboratorieutrustningar är genomgående lättanvända, starkare, tystare och lättare pumpar och system. Eftersom vi är KNF, är vi mer än bara produkter: vår personal är dedikerade till att leverera den support, service och utbildning som du som användare behöver.

Skillnaden hos KNF

Vi är stolta för vårt bidrag till vetenskaplig forskning och utbildning genom att erbjuda laboratorieutrustning som inte bara klarar korrosiva lösningar och tuff behandling utan även är ytterst pålitliga - år efter år efter år.

Samlad know-how

Våra laboratoriepumpar och system utvecklas och tillverkas i speciella produktcenter. Detta bygger på allt expertkunnande och alla erfarenheter som våra ingenjörer har inom många laboratorieapplikationer, vilket breddar vårt sortiment av avancerade och tillförlitliga produkter.

Vi finns där du är

Oavsett var du behöver oss i världen är KNF berett att stödja dig. Våra kunder drar nytta av vårt täta nätverk av säljbolag och distributörer på fyra kontinenter, var och en erbjuder snabb professionell lokal service och råd som bygger på den globala gruppens expertis.

 

Hitta din närmaste KNF partner